Teken de petitie!

-Belangrijke update-

Op dit moment (5-11-2019) lijkt het er helaas op dat Transavia haar vluchten van Amsterdam naar Tirana gaat staken. De laatste vluchten zullen in maart 2020 plaatsvinden. Dit zou vreselijk jammer zijn, voor ons als reizigers maar ook heel erg voor het land zelf, ze hebben het toerisme immers hard nodig! In december zal Transavia bekend maken of ze wellicht  de vluchten vanaf een andere luchthaven zullen hervatten, Daarom zou het fijn zijn als iedereen deze petitie ondertekend!

2 reacties

  1. Hoi,

    Wanneer gaan de grenzen weer open,ik hoor rond 10 juni.klopt Dit?

    Mt vr gr ingrid peters

    1. Hoi,
      Voor zover ik weet is het toeristen weer toegestaan om Albanie te bezoeken. Wel gelden hier ook afstandsregels. Maar vanuit de Nederlandse overheid is er nog een oranje reisadvies helaas. Wanneer deze wordt opgeheven weet ik niet. Je kan het er natuurlijk op gokken maar is misschien niet verstandig

Geef een reactie

Your email address will not be published.